G O D M O R G O N

Godmorgon .. säger man va ? :-P ♥
jag vaknade nyss. och ska snart ner och äta frukost.
senare kanske det blir att vara med bella. om jag orkar.
hahha omg jag är as trött ._.
jätte jätte jätte trött alltså. helt sjukt.

123 dagar kvar till th har jag räknat ut alldeles själv :)
duuuktig ? (A)

aja, bloggar lite mer senare.
puss.


F R E D A G

Hallojjsan dära ♥
sov hos bella igår natt =)
vi hade väldigt mycket damp.. och hon typ satt och skrev någon jävla låt som var på engelska.. så skulle hon översätta den till svenska och låten var 5 minuter .. och det tog 2 TIMMAR för henne. hur dålig är hon inte ? -.- HAHAHAH. puss bella :) sen vakna vi typ runt halv ett kanske. så satte vi oss vid datorn.. ovanligt ? :) sen åkte vi 5 bussen ner till Hofors och träffa Otto. Sen kl sju gick jag hem för jag skulle äta. Fast jag orkade inte gå ut igen så jag kollade på Idol, även fast det suger. hihi. aja.

och idag beställde daniella & jag billjätter till Tokio Hotel konserten (y)
nu äre bara att längta längta & längta.. hur ska jag klara mig 5 månader ? :(


TORSDAG.. TROR JAG?

Hej ♥
sitter här och lyssnar på TH. har dock inte fixat mig en men ska göra det snart :)
Ska ju leka med Bella idag :) Roligt!
Mohaha, vi ska äta på kina (H) .. bara fatt vi kan vara lite små tjocka ibland.
haha. har inte mycket mer att skriva en att vi hörs senare! (y)

Hilf mir fliegen.

FAVORITLÅT

Hittade dock inte den långa versionen på ytube

ÖVERGLAD

Hello ♥
väckt kl nio sen drog vi till Lager157. Fast jag hittade dock ingenting typ. Jo, två par leopard-leggins och ett par raggsockor. Mys. Och nu är jag jätte glad för nu är det 100 % säkert på att vi åker på TokioHotel konserten! Åh.. bara att det är ett halvår kvar. Men skitsamma. Kul kommer vi ha iaf. Undra hur många dagar ett halvår är .. hmm. Får fundera på det :)) Men nu ska jag städa rummet och sen duscha.

puss ♥

lycklig

Hallojsan ♥
kom hem för ett litet tag sedan. har varit ute med Bella & Otto. Hahaha daaamp.
Men ah, lärde hem och äta och nu sitter jag här och har lite små ont i magen ;$ .
Som vanligt glömde Bella min usb. Så kanske får den imorn om jag har tur -.-
Hiih, och jag är alldeles överlycklig nu :)
Jag & Daniella kanske drar på konsert 3 mars. TOKIO HOTEL :) <3 !!!
myyycket roligt !!! =DDDDDDDDDDDD <3

lots of love
amanda ♥


Ajan-m & Basse - Fjortis Dunk


Den här har jag setat och lyssnat på i flera timmar nuu..
Men reffrängen är ju bäst :o ?
puss på den låten

POWERKIIING :( <33333333333

Hejsan
Väckt kl tio ungefär gick ut med hunden runt halv tolv, och nu sitter jag här och försöker att väcka Bella genom sms. men det vart ganska misslyckat.. hon skrev bara med stora bokstäver : JAG SOVER .. sen har jag inte hört något mer :o HEHEHEH. Im a mean girl (6) , lol. men iaf. ska va med Bella idag när hon hara vaknat -.- .. Och hon kommer ju ta 1000 år på sig att fixa sig också och ja.. jag har så här jätte tråkigt :( tur att fäliciaa är social på msn annars hade jag dött i min ensamhet :( tyck synd om mig nu .. ? (A) .. och jag får damp för jag vill ha powerking, men jag tänker inte gå ner till bruket förns Bella kommer och det tar ju år och blablabla :'( .. men nu ska jag gå ner och ta en mandarin och tycka synd om mig själv för jag har inte cocacola hemma....

 

lots of love
amanda ♥

parkbadet .. ;$

Hejsan sötnos
idag var man på parkbadet med bella & hanna. haha jätte roligt hade vi ;)
värsta damp hade vii å ;$ .. ahja. har inte gjort så mycket mer. och bella har min usb till kameran.
så inge bilder idag heller.. duktigt :) får den förhoppningsvist imorn. (:

puusssssssss §§' <3

skrev något...

sitter här & tänker på mitt jävla liv, kommer antagligen ta bort det här inlägget sen men jag måste få skriva av mig lite.

7 april 1996. föddes jag. även kallad misstag. eller då var jag inte ett misstag.
men jag tolkar nu mig som ett misstag. vill att resan ska ta slut snart. jag är nog en av dom mest hatade i hofors. alla tar mig som en fjortis-fitta som alla hatar. jag biter ihop, och lever på lögner. jag förvandlas kanske på utseende. det har jag gjort väldigt mycket. men jag har fan inte ändras som personlighet. eller jo lite kanske, förut var jag det blyga som inte sa ett skit. jag tog emot all skit. men nu vågar jag stå för mig själv och säga emot. jag är fortfarande blyg, men inte lika mycket. mitt liv är som en liten berg&dalbana. har olika vänner hela tiden. en som jag verkligen litar på det är Bella. finns ingen bättre än henne. jag älskar henne sjukt mycket. men aja.. jag hade en annan bästavän förra året. saknar henne ibland. alla minnen jag har haft med henne, helt sjukt att det ska ta slut. eller det tog väll slut för läänge sen tror jag. vi har bråkar väldigt väldigt väldigt mkt. och nu vet jag inte om vi är vänner eller ovänner. men ska väll försöka strunta i henne nu, som hon struntar i mig.

& alla klagar på att jag har snoddar på benen. men det är väll fan mitt eget val att välja hur jag ser ut eller? om jag vill ha det så har jag fan det. och dom flesta klagar på hur jag sminkar mig också.. men det är ju likadant, jag bestämmer ju hur jag ska se ut? erat liv blir väll nte förstört för att jag sminkar mig eller ;) ? trodde väll det.
jag längtar bort. vill typ flytta. men ändå inte. men har hänt så jävla mycket nu så vill bara flytta och börja om på nytt..

jag stannar kvar ett tag och tänker tillbaks, massa minnen som gör en helt sentimental och alla vänner som man lämnade kvar. känns ganska tungt nu men jag ska kämpa ett tag. det regnar idag, men imorgon kanske solen skiner. jag blundar, och tänker på den goda tiden. då jag var lycklig. ser tillbaka nu men svårt att sätta ord på skiten. och jag börjar sakna saker som jag alltid tog för givet. livet springer iväg och jag har svårt att hinna ikapp. sjunker ner, under er, drunknar i min ensamhet.

förlåt mig för alla gånger jag har varit självisk och elak. har inte menat det jag sagt. inte fattat det själv. saker jag säger kan tolkas på andra sett. inte alltid menat väl, men jag ser det nu. för jag har tänkt på mig själv & mina sorger. tårar har fallit pågrund av det sättet jag varit. vill sätta plåster på såren och gå vidare.

jag vill att det ska bli bra igen, så förlåt mig.


PUSSSSSSS

hej & förlåt för dålig uppdatering
jag sov ju hos bella så har inte haft så mkt tid till att blogga :)
men nu är jag hemma och ska alldeles strax ut igen!
ska leekaah med bellaa & Hannaaa ;$ § <3 pussss pårååm'.
kanske blir lite bildeer om jag orkar........ ;$$ <3

häär kåmmmär en smäxxxxiih bild påmej och Belllis ;$ ! <3

HOS BELLA!

hejhej bloggen
har varit en väldigt lång dag känns det som. vaknade runt nio. eller mamma väckte mig kl nio. fixade mig åkte upp till bella och hennes mamma skjutsade oss till tågstation. och då skulle tåget gå 10:22 .. det var bella som kollade och då vart det ju som det vart. det var inget tåg som gick då tydligen. så vi åkte hem till bella igen. och då åkte vi typ halvtolv tror jag. eller halvtolv var vi framme kanske. då gick vi och kikade i lite affärer. men vi vart hungriga och då skulle vi gå till donken ... fast vi hittade inte dit så det vart ju lite svårt. så vi stack till sibylla och åt där ist. haha. sen typ var vi kvar i falun as länge för vi skulle träffa en person. men den personen dissade oss. roligt.. host. ahja. sen åkte vi iaf hem runt halv fem tror jag. och då var vi lite hemma hos bella och fixade oss lite och sånt. när vi hade fixat klart oss åkte vi till bruket. och var med otto & charlie. sen träffa vi massa folk och vi vart jätte irriterade.. mm. sen vart vi glad igen och sen irriterad igen och sen glad igen :) .. och nu är vi iaf hemma. och jag har knäppt lite bilder som jag inte orkar lägga in. men ni får vara glada ändå. men nu ska vi äta pizza. mihiihihi !

lots of love
amanda ♥


JACKSON 5

Hej igen bloggen ♥
nu har man duschat & åt nyss lite kladdkaka.
mycket gott ;)
Kom bara på tanken på den här låten
jag & bella brukar dansa jätte fint till den låten ! :)
HAHAHAHHAHAHAH..
pussssssssssssss

tanten är läskig ..........

heeeej
idag var det sista dagen i skolan då. & nu är det höstlov!
fett skönt kan jag lova. efter skolan var man med bella. och vi gick hem till mig och typ fixa oss och satt vid datorn osv. typ som vanligt då. sen gick vi te sparköp och där träffa vi adde, taco & simon. och vi köpte godis. fast adde åt upp mina...... :) , sen kom otto & charlie också. hiih. men sen stack adde, taco & simon. så då var det bara vi kvar. vi typ satt i busskuren och då kom en jätte läskig tant som jag och bella är jätte rädd för. asså seriöst. vi sprang som bara den. genom bruket. haha, har fan aldrig sprungit så jävla mycket i hela mitt liv. fyfan. vi vart as rädda seriöst. sen så hade tanten åkt vidare iaf så då gick vi tillbaka dit. men kom hem för ca 30 min sen. och nu hade jag tänkt att duscha.

imorgon blir det falun också !  
FETT NICE :D

men som sagt nu ska jag ta & duscha.
skriver lite mer senare.

lots of love
amanda ♥

vad söt du är



va söt du e' , du är underbar.
skulle göra vad som helst för att få lära känna dig. för du är underbar.
vad söt du e', du är underbar.
jag skulle göra vad som helst för att få lära känna dig. för du är underbar.
solen skiner allt är frid och fröjd. men plötsligt så fastnar min blick.
där går han gatan fram. jag undrar vart nån stans, ska han ta vägen nu?
jag vandrar fram och säger '' hej mitt namn är .. ska vi ta sällskap vägen fram du & jag? ''
ja, vi går.
vi kan göra vad du vill. eller väntar du på någon speciell?
..

Before U know it

Hejhej
Idag åkte man skridskor i skolan. hahha.
ni kan ju nästan tänka er hur det såg ut ? :)
vi skulle typ slänga oss på backen, fråga inte varför.. och det gjorde så inihelvete ont :(
Ajaj, sen typ sista lektionen så var det slöjd. och jag gör en advent-ljus-stake.
väldigt duktig är jag :) Efter skolan gick jag & bella hem till mig och platta håret en snabbis.
sen gick vi till folkan och träffa otto & charlie. och efter ett tag kom cornelia också.
och typ otto & charlie hade öppet hus på deras skola så vi gick till det och sånt
och jag och bella höll på att dööö när dom skulle ha matte-lektion. HHAHAHA.
.. men det behöver vi inte ta upp här kanske.. heheh :) feel the pain (6)
ahja kom hem för ett tag sen & typ sitter här och gör ingenting och tråkar
och imorgon så har jag matte-prov .. önska mig lycka till ! =D


en gammal bild på miiig får typ duga nurå

lots of love
amanda

hej igen bloggen
sitter & tänker på om jag ska sova snart. även fast jag vet att jag inte kommer kunna somna. tankarna bara rullar på när jag lägger mig i sängen och försöker blunda. finns så mycket jag vill göra. finns så mycket jag tänker på som jag vet att det aldrig aldrig aldrig kommer hända. inte ens en idé att drömma om det. men drömmarna är det närmaste jag kommer komma. mitt egna gömställe.

SEGT SOM FAN!

Hejsan
Kom hem för en liten stund sen.
Har ju varit ute med bella som sagt. Och vi hade ju inte lite mkt damp inte!
Nänä inte alls :) Vi bah sprang runt på bruket och typ sjungde och dansa..
men nej inte! :) Också kom lilla otto sen också . Han var på bra humör!
Visst han var det . japp ! :D Nä men nu ska man inte va sån.
Här kommer lite bilder som jag har lovat :P





har knäppt så många mer kort
men BLOGG.SE dampar ju sönder..
segt som inihelvete!
Det segar ju sönder på kvällen
Varför? Inte har jag någon lust att fixa med designen när blogg ska vara så häääär segt heller!

Lots of love
amanda ♥

PLATTÅNGEN DIREKT NU ASSÅ!

Hejsan bloggen ♥
Idag vart det skola för hela slanten.
Och man kan ju säga att mitt hår vart helt förstört.. Inte så kul faktiskt.
Typ helt fucking lockigt.
Men nu är jag med Bella och vi håller på att fixa oss och sen drar vi ut!
Mobil & Kamera med så det blir nog lite bilder om ni har tur :)
Men nu ska jag platta håret.

lots of love
amanda

SHUT IT DOWN

hej iigen ♥
blogg designen dampar lite grann, så den ser lite cepe ut. ursäkta det.
ahja. imorgon ska jag leka med Bellaa. Roligt kan jag lova.
Fast mindre kul är att gå i skolan. Men ahja skit samma.
Har ändå bara sån här tema dag sak. Så det är ganska så chill.


Lär bara säga att jag älskar den här låten ♥ pusss på den!

BOY, I LIKE YOU

Hej bloggen :)
Nu har jag tagit bort alla gammla tråkiga inlägg & ska börja om från början :)
Vart ingen skola för mig idag. Jag hade jätte ont i magen så jag stanna hemma.
Annars sitter jag typ och äter popcorn & ska snart duscha. Sen så ska man väll fixa lite med håret hade jag tänkt. Har inget bättre för mig ju :( .. Vi hörs och syns sen !

amanda

RSS 2.0